Skip to content Skip to footer

Over ons

[trx_title type=”2″ align=”center” bottom=”40″]Nebbiolo Italiaans wijnhuis[/trx_title][trx_columns][trx_column_item][trx_block top=”20″ bottom=”10″][trx_icon icon=”icon-bottle-1″ color=”#b4bc5d” font_size=”70px” align=”left” bottom=”20″]

Nebbiolo Wijn is gespecialiseerd in het midden- en topsegment van de Italiaanse wijnen. Niet alleen de waardering in de diverse wijngidsen telt, maar ook de juiste prijs- / kwaliteits-verhouding.

[/trx_block][trx_block bottom=”10″][trx_icon icon=”icon-wine-1″ color=”#b4bc5d” font_size=”70px” align=”left” bottom=”20″ right=”30px”]

In onze wijnwinkel in Baarn bent u welkom voor een persoonlijk wijnadvies en om te proeven. Kom dus gerust eens langs. Op zaterdag staan er altijd diverse wijnen klaar om geproefd te worden.

[/trx_block][trx_block][trx_icon icon=”icon-bottle-3″ color=”#b4bc5d” font_size=”70px” align=”left” bottom=”20″ right=”30px”]

Regelmatig organiseren wij proeverijen, waar de wijnen worden toegelicht door de producent.

[/trx_block][/trx_column_item][trx_column_item][trx_image url=”6219″][/trx_column_item][/trx_columns]

Beste Wijnwinkel

Nebbiolo wijn Baarn winkel 2

Omdat de kwaliteit van onze wijnen zeer hoog is en wij hoogwaardig persoonlijk advies geven heeft ons al een hoop gebracht. Natuurlijk een goede naam in de regio, maar ook de bevestiging voor de prijs van beste wijnwinkel van 2015 georganiseerd door ‘Wijnwinkel Review’.

“Als je met een idee rond loopt om een wijnwinkel te beginnen, dan is een bezoek aan Baarn verplichte kost. Beter kan je niet ervaren hoe een geweldige wijnwinkel gerund moet worden. En als je geen plannen voor een eigen wijnwinkel hebt, dan moet je ook een keer langsgaan daar. Gewoon, omdat het een heel, heel, heel goede wijnwinkel is. Onze nummer 1!”

Bezoek onze winkel in Baarn

Online wijn bestellen is gemakkelijk en snel. Maar nog leuker vinden wij het om persoonlijk wijnadvies te geven of u terug te zien op onze terugkerende wijnproeverijen.

Daarom bent u van harte welkom om langs te komen in ons Italiaans Wijnhuis in Baarn. U proeft de Italiaanse sfeer en wij staan uiteraard voor u klaar om voor u de lekkerste wijnen uit te kiezen.

Ons adres:

Nebbiolo Italiaans Wijnhuis
Nieuwstraat 29
3743BK Baarn

Openingstijden winkel

  • Woensdag van 11:00 tot 18:00
  • Donderdag van 11.00 tot 18.00
  • Vrijdag van 11.00 tot 19.00
  • Zaterdag van 10.00 tot 18.00
De waardering van www.nebbiolowijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.