Robert Parker Wijnen

Robert Parker wijnenBij Nebbiolo ben je aan het goede adres voor tal van soorten Italiaanse wijnen. Ook de wijnen uit de collectie van Robert Parker zijn bij ons verkrijgbaar. Deze bijzondere wijnen met een heerlijke afdronk zijn alom geprezen en bekroond met tal van titels.

Wie is Robert Parker?

Robert Parker is een bekend wijnrecensent uit Amerika. Over het algemeen wordt Parker zelfs beschouwd als de meest belangrijke wijnjournalist. Wij laten je graag genieten van de wijnen die als beste uit zijn testen kwamen.

Filters

Resultaat 1ÔÇô12 van de 18 resultaten wordt getoond

Voor iedereen betaalbaar

We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een heerlijke wijn. De wijnen in de Robert Parker collectie lopen enorm uit als het gaat om de verschillen in prijzen. Gelukkig zijn de wijnen in de collectie in tal van prijsklassen te vinden. Of je nou op zoek bent naar een heerlijke wijn voor nog geen tientje of juist veel meer wilt betalen voor een wijn. Bij ons is het allemaal mogelijk.

Soorten wijnen in de collectie

De wijnen van Robert Parker bij ons wijnhuis zijn enorm uiteenlopend. Van een heerlijke stevige rode wijn tot een mooie ros├ę of een heerlijke zoete witte wijn. Daarnaast kun je onze filters gebruiken om een mooie passende wijn te vinden bij het diner dat je van plan bent te maken of alleen wijnen uit bepaalde regio’s te laten zien.

Wijnen thuis laten bezorgen? Dat kan!

Het is bij Italiaans wijnhuis Nebbiolo ook mogelijk om gemakkelijk online je wijnen te bestellen en ze thuis te laten afleveren. Scheelt je weer een hoop gesleep met al die flessen wijn en je hebt geen risico dat de flessen kapot gaan onderweg. Laat dat heerlijke diner met vrienden of vriendinnen maar snel beginnen!

De waardering van www.nebbiolowijn.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 2 reviews.